info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Verder gaan waar anderen stoppen. Dat is waar de CrossBox trainingen voor staan. Geen standaards, maar de ultieme oefeningen uitvoeren die het beste passen voor jouw doelstellingen en het beste passen bij jou als persoon. De CrossBox trainer weet dat als geen ander invulling te geven, met de juiste uitleg en lettend op de juiste uitvoering.
Daarom zijn we ook extra blij om vandaag maar liefst 12 nieuwe CrossBox trainers te kunnen verwelkomen. De opleiding was georganiseerd door de vereniging Exclusieve Sportcentra en werd bij ons op locatie gegeven. Drie dagen lang kregen de CrossBox trainers in spe training in eigen vaardigheden als atleet en vaardigheden als coach, waarbij alle aspecten die daarin van belang zijn aan de orde kwamen.

We mogen dan ook feliciteren van Cosyclub Juliën Rachel van der Wal Jurian Verbeek en @Shane Gavin Lamandassa en van Healthclub Juliën @Daisy Peters (ontbreekt op foto) Freek Swinkels , Dirk-Jan van Bemmel en Jos Mijling en tevens van Bodyflash de jongste deelnemer Hugo Vink.

Dit alles geschiedde onder de inspirerende leiding van CrossBox trainer Boris Sala.