info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

ClubJoy Virtual

ClubJoy Virtual

De nieuwste Nederlandse releases schijnen wat problemen te geven (Power 77). Er wordt ons aangeraden voorlopig de Engelse content CJ Power 77 te gebruiken. Er wordt aan gewerkt om ook de Nederlandse content uiteraard weer snel opgelost te hebben. Nog nooit een virtuele les gevolgd? Is zeker een aanrader, ook heel leuk om een duotraining te volgen!

 

 

Prijzen Active Winter Actie

Prijzen Active Winter Actie

Tegen iedereen die heeft meegedaan aan deze actie zeggen wij: bedankt voor je deelname!  Helaas vallen we deze reis niet zo goed in de prijzen. Maar voor iedere deelnemer is er de beloning van de geleverde inspanning en daar mag je ook heel blij mee zijn. Van de zomer kun je weer meedoen met de Active Summer Actie waarbij ook weer mooie prijzen te winnen zijn.

Ditje gefeliciteerd met jouw bioscoopbon!

25+ clubmember

25+ clubmember

Bevestiging deelname

Zo’n 60 leden zijn al meer dan 25 jaar lid van onze club. Sommige zelfs al 33 jaar.  Deze leden gaan we uitnodigen voor een gezellig samenzijn en willen we graag in het zonnetje zetten. En wel op zaterdagmiddag 28 januari. Behoor jij hier ook bij, dan kun je binnenkort een mail in je mailbox verwachten!

 

Team Juliën in Beweging

Team Juliën in Beweging

Dat stil zitten geen optie is, dat dragen we als Team graag uit, echter het Team zelf zit ook niet stil en wel op meerdere fronten. Ook Healthclub Juliën ontkomt er niet aan dat er soms medewerkers hun geluk elders gaan zoeken. Gelukkig niet uit onvrede, maar vaak om ervaringen op te doen die in onze club niet te vinden zijn, of om hun kennis in een andere branche te gaan vergroten en zich zo zelf verder te ontwikkelen.

In 2023 zal je dus sommige gezichten wat minder zien, of niet meer als medewerker, maar wel als collega sporter. Zo is Linda gestopt met de Zwangerschap Yoga en Bolle Buikentraining en heeft een baan geaccepteerd in de horeca en fungeert ze als gastvrouw, frontdesk medewerker en planner in een hotel-restaurant. Heeft Gerjan van Stralen voorlopig zijn PT-activiteiten op hold gezet om zich volledig te kunnen focussen op zijn geweldig mooie concept QR-FIT, gaat Carmen werken als receptioniste bij een fysiopraktijk in Ochten, zal Danny wel groepslessen blijven geven, maar ‘wordt haar ‘hoofdbaan’ intercedente, gaat Pierre weer naar zijn oude werkgever en verkiest Judith het sporten hier boven het werken als receptioniste.

Natuurlijk bedanken we al deze medewerkers hartelijk voor hun enthousiasme en energie in de afgelopen jaren. Gelukkig is het ook geen afscheid, want de ‘band’ blijft bestaan, het zij met een aantal uren werk of het zij als sporter. We wensen ze allen veel geluk toe voor in de toekomst.

Een ander verhaal van in beweging zijn hebben Ania en Merle, want zij zijn in blijde verwachting. Ania hoopt eind januari te bevallen en Merle in april. We wensen beide dames veel succes met de laatste loodjes.

Als laatste noemen we Jos, want Jos zal ook een week of 6 uit de roulatie zijn. In week 50 heeft hij een nieuwe knie gekregen en is nu aan het revalideren. Een wat langer proces, waarbij er de 1e zes weken geen auto gereden mag worden. Uiteraard wensen wij Jos een snel herstel toe en misschien dat we wel een poule met chauffeurs opstellen, zodat hij eerder richting Lienden kan komen, want behalve dat hij jullie als sporter zal missen, missen wij hem ook natuurlijk.

Gelukkig hebben we ook weer een paar mooie nieuwe aanwinsten (zie nieuwsbericht). Je ziet het, we blijven in beweging!

 

 

Vooruitblik 2023

Vooruitblik 2023

Blik vooruit!

Ten 1e willen we jou een heel gelukkig nieuw jaar wensen. We hopen uiteraard dat we je in 2023 regelmatig mogen begroeten in onze club en dat je bij ons aan je vitaliteit zult blijven werken. We doen er alles aan om dit op de best mogelijk manier te faciliteren. Heb je wensen of klachten wat dat betreft, laat het ons dan weten. Ook in 2023 zullen we weer van alles en nog wat organiseren voor je. Kijk daarvoor ook in onze agenda.

Paar nieuwtjes en weetjes:

  • Onze nieuwste activiteit HIIT hoog scoort in het aantal calorieën verbranden
  • Pilates op de maandagochtend vervalt vanaf januari (i.v.m. ander werk van Danny)
  • Wist je ook dat we een nieuw voordelig Outdoor lidmaatschap hebben?
  • Op zaterdag zijn we om 13.30 uur dicht, maar in de Outdoor-gym kun je tot 16.00 uur je krachttraining doen
  • Op zaterdag 21 januari houden we onze jaarlijkse snertloop
  • Wist je dat hoogtetraining hele goede resultaten geeft bij astma en diabetes o.a.?
  • Wist je dat we je weer een cursus MHFA mogen aanbieden dit jaar?
  • Wist je al dat er een Olympisch Kampioen naar Lienden komt op 18 januari?
  • Wist je dat we 59 leden hebben die meer dan 25 jaar lid zijn? Sommige zelfs al 33 jaar!
  • Dat er 15 februari een presentatie is van Arnaud die vertelt over zijn avontuur op Antarctica?

Ga voor meer/uitgebreidere info over bovenstaande onderwerpen naar: Nieuws leden.

Arnold van der Slikke

Arnold van der Slikke

Graag stellen wij je voor aan Arnold van der Slikke. Arnold zal zich bezig gaan houden met administratieve taken, receptie en schoonmaak. Wij zijn erg blij met deze aanwinst en wensen hem veel succes!

Terugblik 2022

Terugblik 2022

Kijk je terug in het jaar en je bekijkt dit per week of per maand, dan zie je dat er ontzettend veel gebeurt is, maar voor je gevoel is het toch weer voorbij gevlogen. Een jaar geleden zaten we nog in de lockdown, kun je je dat nog voorstellen? Eigenlijk niet en je wilt er ook niet aan terugdenken meer, je hebt meer zin in positieve dingen.

Het positieve moet je zelf ook zoeken, want met een oorlog, moeilijke financiële omstandigheden door hoge energieprijzen en krapte op de arbeidsmarkt is het als ondernemer geen ‘appeltje – eitje’ om je bedrijf rendabel te houden. Dit zeker niet na de zware coronajaren die we gehad hebben.
Wij halen onze energie en positieve blik uit jou en je collega sporters, die in onze club aan hun gezondheid en/of sportieve ambities werken. We hebben ook alleen bestaansrecht dankzij jullie en dat is iets dat we niet uit het oog willen verliezen.

Al bijna 35 jaar zijn we actief met onze passie; sport en gezondheid. Mensen helpen met hun wensen en doelstellingen en dit zien te doen in een sfeer van je welkom voelen. Het jaar 2022 was het 1e jaar dat we corona een beetje konden vergeten en ondanks dat we flinke klappen hebben gehad, hebben we toch weer geprobeerd om vernieuwend bezig te blijven. Ons crédo is tenslotte ook; Stil zitten is geen optie!

Een aantal items die de revue gepasseerd zijn:

– Nieuwe apparatuur in de hoogtekamer
– Specifieke apparatuur voor beweeglijkheid/flexibiliteit
– Specifieke apparatuur om bindweefsel soepel te maken
– Een nieuw laagdrempelig Outdoor lidmaatschap
– Nieuwe groepsuren als Dance, HIIT30, eXtreme, ParkinsonBoxing
– Events als Fresh Air Walks, Diabetes Challenge, Loop-Bootcamp trainingsdag, clinic Olympisch marathonloopster Andrea Deelstra, Kilimanjaro voorbereidingsdagen, Power@theRiver, senioren dag, Dans uitvoering, Strong Viking, Trailrun e.v.a.

Ook is 2022 een jaar waarbij we afscheid nemen van een aantal medewerkers, die om verschillende redenen een andere uitdaging gevonden hebben. (zie ook ander nieuwsbericht)

Natuurlijk wensen wij hen veel succes en veel geluk voor de toekomst.