info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

BOiB

Betuwse ouderen in beweging!

Boib is ontstaan uit een campagne die gevoerd is voor de ouderen in de gemeente Buren en stond bij aanvang voor ‘Burens ouderen in beweging’. De campagne was een succes en al snel ontstond er voor deze uren ook interesse uit de wijde regio. Het was dan ook niet meer als logisch dat de naam Boib al snel gewijzigd werd in ‘Betuwse ouderen in beweging’.

Elke middag van maandag t/m vrijdag staat er een Boib uur op het rooster. Ondanks dat de groep gezamenlijk start en eindigt, wordt er toch een persoonlijk programma afgewerkt. Of je nu wilt of niet, ben je eenmaal op een leeftijd aangekomen van 65 en ouder, dan wilt het toch wel eens zijn dat je met een kleine of grotere beperking te maken hebt. De begeleiders van onze Healthclub vangen dit prima op en zorgen ervoor dat de training geheel afgestemd is op de persoon. Behalve aan conditie en kracht, wordt ook aan mobiliteit, coördinatie en flexibiliteit aandacht geschonken.

Door de groepsvorming is het behalve goed voor lijf en geest, ook nog eens heel gezellig om te sporten. Het is dan ook vooral leuk om zo tijdens de training de grappen over en weer te horen en kreten te horen als ‘Hey ouwe, zou je eens niet aan de slag gaan’. Na het uur sporten is het dan ook nog lang niet afgelopen, want de 3e helft is ook hier reuze in trek, zij het dan wel met een bakkie koffie, chocomelk of thee.

Wil je de Boib training wel eens meemaken of wil je meer informatie, vul dan onderstaand contactformulier in.