info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

HIP & SPORTIEF ZWANGER
Hip en Sportief Zwanger, wie wil dit nu niet?

Lekker trainen in groepsverband met oefeningen die volledig zijn afgestemd op zwangere vrouwen: Linda ontwikkelde een speciaal concept waarbij alles in het teken staat van jouw zwangerschap.

Geen zweverig gedoe, maar je simpelweg fysiek en mentaal sterk voelen in deze bijzondere periode. Met een goede conditie heb je niet alleen minder last van zwangerschapskwalen, het houdt je ook mentaal in balans. Zo kun je je in alle rust voorbereiden op de komst van je kindje, want daar gaat het liefst al je aandacht naartoe.

Vanaf de 12e week van je zwangerschap kun je meedoen aan onderstaande trainingen:

Bolle Buiken Training (BBT)

Je bent hip, sportief en zwanger en wilt graag fit blijven? Dan is de Bolle Buiken Training (BBT) echt iets voor jou! Lekker actief bezig zijn in groepsverband, onder leiding van onze professionele zwangerschapsdocent Linda. We doen spierversterkende oefeningen en werken aan de conditie, dit ieder op haar eigen niveau. 

Zwangerschap Yoga

Wil jij tijdens je zwangerschap op een ontspannen manier bezig zijn met je lichaam en het kindje in je buik? Dan is zwangerschaps-yoga de perfecte keuze. Je leert bewust om te gaan met alle veranderingen in je lichaam en de oefeningen houden je sterk en soepel. Yoga brengt lichaam én geest in balans en zorgt voor een topconditie: de perfecte voorbereiding op een ontspannen bevalling. Met ademhalingstechnieken (voor de bevalling), ontspanningsoefeningen, rek en strek oefeningen en op de achtergrond een rustig muziekje.

De kosten:

10x rittenkaart € 125,00

 

Linda

Linda helpt ook jou graag Hip & Sportief jouw zwangerschap door. Is dit iets voor jou? Vul dan het contactformulier in dan neemt ze contact met je op.