info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

LONGAANDOENING PROGRAMMA

In Nederland hebben we ruim 1 miljoen mensen met een longaandoening.

In Nederland hebben we ruim 1 miljoen mensen met een longaandoening.

In beweging blijven is bij allen belangrijk om zo verdere achteruitgang tegen te gaan en er zelfs voor te zorgen dat je een betere conditie krijgt en daardoor ook minder vatbaar bent voor een astma-aanval. Blijf je passief, dan zal de conditie minder worden, spierfunctie afnemen, je sneller moe zijn en je minder snel herstellen bij ziekte.

In onze hoogtekamer worden veel resultaten behaalt v.w.b. longaandoening. Het leidt tot verlichting van de ademhaling, het zorgt voor een betere zuurstofopname, het geeft meer energie en een verbetering van de conditie. Deze resultaten zorgen er ook voor dat in veel gevallen medicijngebruik sterk vermindert kan worden en dat het ‘puffen’ of achterwege gelaten kan worden of sterk gereduceerd.

Naast beweegprogramma`s worden er in onze club ook ‘Stoppen met Roken’ cursussen gegeven, dit onder de noemer ‘Rookvrij en Fitter’ een programma dat volledig gratis is en wordt vergoed vanuit de basisverzekering. De longfunctie ondergaat hiermee een significante verbetering.

Heb jij longproblemen of wil je ze voorkomen, vul dan het onderstaande contactformulier in.