info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Ook wij krijgen elke dag wel een bericht van één van onze leveranciers met tariefsverhogingen van wel 10 tot 15%. Of dit nu de energierekening (gas, elektra) is, de diverse licenties of de afvalverwerking, ze komen keihard binnen. Wat dat betreft zitten we allemaal in hetzelfde schuitje en wordt alles doorberekend naar de bedrijven en de consument. Het cirkeltje is rond, maar hoe ga je daar nu mee om.

Wij hebben besloten, om tegen de stroom in, onze lidmaatschappen vooralsnog niet te verhogen. Wij zetten in op behoud van jou als lid en gaan de uitdaging aan om jou niet te betrekken in de hoge extra kosten waar we mee te maken hebben. Of dit reëel is gaan we bekijken en meemaken. Scherp zijn op onze uitgaven, scherp inkopen en behoud van jou als lid zijn dan ook van wezenlijk belang om het niet verhogen van onze tarieven te kunnen verantwoorden. We gaan er voor!

Door nu niet te verhogen, hopen we jou te ondersteunen om het belangrijkste invulling te blijven geven; het werken aan je Gezondheid.