info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Sommige leden waren al op de hoogte, voor degene die het nog niet weten: ik heb de keus gemaakt om na bijna 4 jaar bij Healthclub Juliën gewerkt te mogen hebben, nu mijn loopbaan verder voort te zetten bij de Politie in de ondersteunende diensten. Ik heb een ontzettend leuke en ook rare tijd gehad bij de club. 2 jaar lang was het een turbulente tijd met Corona, waarbij we veel moesten schakelen en improviseren. Ik heb veel mooie mensen leren kennen, het is fantastisch om mensen bezig te zien met het behalen van hun doelen en het werken aan een gezonde(re) leefstijl.

Ik vind het jammer om een ontzettend leuk en collegiaal team te verlaten. Daarom ga ik hen en jullie nog geen gedag zeggen want ik blijf op maandag de Club Power les geven. Dus ik beweeg verder… maar zeg ook Tot Ziens !

Sportieve groeten Marit