info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Betreft: jeugdlessen leeftijd 5 tot 16 jaar

Beste sporters, ouders/verzorgers,

Nu we onze eerste warme/tropische dagen achter de rug hebben, gaan we ons opmaken voor de zomervakantie. We zullen net als voorgaande jaren de jeugdlessen laten vervallen en hier een gezamenlijke training van maken. Hierdoor bieden we de mogelijkheid om in de vakantie toch door te blijven sporten.

Tijdens de zomerstop zullen we op de maandag en op de woensdag van 16:00–17:00 uur Kids Holiday Work-outs organiseren! Tijdens deze Work-outs worden allerlei sportieve activiteiten georganiseerd voor jullie. Op deze manier kun je toch lekker je energie kwijt met sporten en de hele zomer in beweging blijven!

  • Van 11 juli t/m 20 augustus geldt de zomerstop voor de reguliere lessen. Maar niet getreurd je kunt dus meedoen met onze Holiday Work-outs. Onze instructeurs hebben weer heke leuke activiteiten voor je in petto.
  • Vanaf 22 augustus geldt weer het reguliere rooster*

Mag er een vriend/vriendin mee komen sporten?
Ja natuurlijk, het zou heel erg leuk zijn als je een vriendje of vriendinnetje meeneemt naar de Kids Holiday lessen. Hij of zij mag dan ook een keertje gratis meedoen. Als zij of hij vervolgens vaker mee wil doen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Speciaal voor de zomerlessen hebben wij een actie voor 7,50 per week voor onbeperkt sporten tot 16 jaar.

Vervolg reguliere rooster*
Na de zomervakantie zullen er een aantal wijzigingen plaatsvinden in ons jeugdlesrooster i.v.m. wisselende werk/schooltijden van onze jeugdlesinstructeurs. Hier wordt nog op een later moment over gecommuniceerd. Wist je trouwens ook al dat je bij ons jeugdabonnement van alle jeugdlessen gebruik mag maken? Lees meer om te kijken wat er zoal mogelijk is.

Rest ons iedereen een hele fijne zomervakantie toe te wensen! Maar we gaan er van uit je zeker ook tijdens de Kids Holiday Work-outs tegen te komen!

Met een sportieve groet,
Jeugdteam Juliën