info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Bijzonder is het zeker, 30 jaar bij dezelfde werkgever. Wij zijn er natuurlijk trots op en blij mee, want waar vind je ze nog, de rotsen in de branding. Zij die zowel bij goede als slechte tijden de schouders er onder blijven zetten en doorgaan. Zij die niet continu aan het kijken zijn of het gras ergens anders groener is en zij die niet alleen het mooie werk eruit willen pakken, maar ‘alles’ oppakken.

Sinds 12.08.1992 betekent ook, dat je samen over “de geschiedenis” van onze club kunt praten, je hebt bijna alles samen meegemaakt, dat is wat het ook zo bijzonder maakt. De verbouwingen in de boerderij als sportschool en de nieuwbouw van boerderij tot wat we nu zijn. Er is zoveeeeel gebeurt in al die jaren, zo mooi om dat af en toe weer eens terug te halen en dat je dan met iemand spreekt met dezelfde ervaringen.

Ook zo mooi om te zien als oud-leden weer terugkomen als lid, waarbij ze misschien als jong ventje of meisje meegedaan hebben met de judotraining o.l.v. Jos en nu dan 10 of 20 jaar later wederom Jos als trainer krijgen, nu dan misschien in de fitnesszaal. Wij zijn blij en dankbaar en hopen dat we samen met jou Jos, nog vele mooie en gezonde jaren door kunnen gaan.

Still going Strong!
Is getekend: Juliën en Monique