info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Bijzonder, leden die reeds 25 jaar bij ons in de club aan het sporten zijn. Onafgebroken, week in week uit, maand in maand uit, jaar in jaar uit. Ze zijn een voorbeeld voor vele anderen, die vaak moeite hebben om de regelmaat vast te houden. De 25-jarigen twijfelen niet, zij weten het als geen ander een plaats te geven in hun agenda. Zij combineren het gezond in beweging zijn met gezelligheid en zijn in al die jaren een vast gezicht geworden in de club.

Het mooie is, wij kunnen niet zonder hen, maar zij kunnen vaak ook niet zonder ons en ons zijn dan de collega sporters en de medewerkers. Het even lekker kunnen ontladen tijdens het sporten en daarna gezellig een bakje doen, of samen deelnemen aan een evenement, het wordt iets van jezelf en het heeft een vaste plaats in jouw agenda gekregen, of je nu druk of minder druk bent.

Kitty Peperkamp is één van de bijna 100 leden die 25 jaar of langer lid zijn. Spinning is haar favoriete groepsles, maar ook schuwt ze de Pilates-, Power-, of de Piloxinglessen niet. Zaterdag 11 juni 2022 hebben we haar in het zonnetje gezet. Na de spinningles op het podium en bedankt voor al die mooie jaren dat ze bij ons is. Natuurlijk ontbrak een mooie bos met bloemen niet, ontving ze een bedankbon te besteden bij één van onze vele partners en kreeg ze te horen dat er een speciaal 25 JAAR gepersonaliseerd MEMBER-shirt gemaakt gaat worden voor haar.

Kitty gefeliciteerd! Wij zijn trots op jou en je mag dat ook zeker op jezelf zijn.
We hopen nog lang van jouw aanwezigheid te genieten.

Juliën, Monique en het gehele Team