info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Je zult misschien zeggen; Sarcopenie, nooit van gehoord. Geeft ook niet, echter is het wel belangrijk om de juiste kennis tot je te nemen en zo meer achtergrond te weten te komen over het belang van spiertraining. Op woensdag 8 maart hebben wij Joshua den Oude uitgenodigd om een lezing te geven over dit fenomeen. Johua is Mastertrainer bij Milon en kan als geen ander vertellen hoe sarcopenie tegen te gaan en zo ook gezond en mobiel ouder te kunnen worden.

Het proces ‘sarcopenie’, betekent spierverlies, die we allemaal ondergaan vanaf ons 25e levensjaar. Let wel, dit met maar liefst 1% per jaar, dus voor we 75 zijn hebben we 50%, aan spierverlies ondergaan. Het goede nieuws is, dat dit grotendeels is af te remmen en zelfs om te keren. Hierdoor is de kans groter dat je ook op oudere leeftijd je eigen regie kunt behouden, je zelfstandigheid kunt behouden en dus langer gezond en vitaal thuis kunt blijven wonen. Een fabel is dat je te oud zou zijn om dit proces om te keren.

Graag nodigen wij je uit het seminar SARCOPENIE te komen luisteren en daar je voordeel mee te doen. Het seminar is geheel gratis.

Woensdag 8 maart 19.30-21.00 uur door: Joshua den Oude