info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Jochem Uytdehaage, een schaatsheld van weleer, met een imposante carrière, komt bij ons op bezoek. Maar liefst 43 maal betrad hij het ereschavot met als hoogte punt de Olympische Spelen te Salt Lake City in 2002, waar hij zowel goud bemachtigde op de 5 als de 10 kilometer. Om topprestaties te behalen moet je fysiek en mentaal in balans zijn, hoe meer die balans klopt, des te beter dat jij jouw top kunt behalen.

Vanuit zijn ervaringen als topsporter is Jochem zich gaan toeleggen op kennisdeling betreffende vitaliteit. Hoe kom ik in de juiste balans en wat is het belang hiervan, niet alleen als topsporter, maar juist ook voor ons in het dagelijks leven. Zijn boek “Opladen” is een eye-opener en laat ons zien hoe we die belangrijke balans kunnen vinden en geeft ons voldoende tips om de roofbouw die we vaak plegen op ons lichaam, te voorkomen.

Graag nodigen wij je uit om deze unieke presentatie van Jochem Uytdehaage gratis bij te wonen. Geef je op via de Juliën Online App, zodat wij rekening kunnen houden met het aantal bezoekers.

Woensdag 18 januari 19.30-21.00 uur