info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Strong Viking

Strong Viking

STRONG VIKING

Are you a Viking?

Strong Viking heeft als doel om zowel fysiek als mentaal het uiterste uit jezelf te halen waardoor je in het dagelijks leven je grenzen gaat verleggen en sterker wordt.

De Strong Viking biedt een unieke beleving. De obstacle run is geen wedstrijd, maar een challenge. Samen afzien met een glimlach, dat is het belangrijkste.

Onze trainers helpen jou om deze challenge te volbrengen. Bekijk de nieuwsberichten om te zien wanneer er weer eentje is ingepland of neem contact met ons op.

Fresh Air Walks

Fresh Air Walks

Fresh Air Walks

Lekker wandelen en weg met de sigaret!

Wij organiseren regelmatig Fresh Air walks. Dit zijn mooie, uitgezette wandelroutes in onze prachtige omgeving. Houd de nieuwsberichten in de gaten voor de juiste data.

Kilimanjaro Experience

Kilimanjaro Experience

Kilimanjaro Experience

A Once in a Lifetime Experience

Al sinds 2016 werkt Healthclub Juliën samen met Arnaud de Wilde en Wim de Backer, de tourleaders van de Kilimanjaro Experience.

Healthclub Juliën faciliteert de ruimte voor de informatie bijeenkomsten en zorgt ervoor dat de deelnemers kunnen ervaren wat het is om met weinig zuurstof inspanningen te leveren, dit in de unieke hoogtekamer, waarin een hoogte van 5000 meter nagebootst kan worden. Daarnaast verzorgd Healthclub Juliën de healthchecks, waardoor de deelnemers kunnen zien waar hun eventuele ‘zwakke’ plekken zitten. Vanuit deze healthchecks kan het advies dan zijn om extra conditie- en/of krachttraining te doen.

Dit alles is onderdeel van het ongeveer 3 maanden durende voorbereidingsprogramma van de Kilimanjaro Experience en dankzij deze goede voorbereiding is het inmiddels bewezen dat de kans om de top te bereiken ook veel groter is.

In deze 3 maanden worden er ook gezamenlijke wandeltochten gemaakt, is er een Ardennenweekend en vele informatiemomenten over o.a. kleding, schoenen, medicatie, hoogteziekte, Tanzania en natuurlijk over de Kilimanjaro zelf, de grootste vrijstaande berg ter wereld.

Wil jij meer weten over deze geweldige “Once in a Lifetime Experience”, bezoek dan één van de voorlichtingsavonden die regelmatig gehouden worden.

Vul het contactformulier in als je op de hoogte gehouden wilt worden en bekijk de nieuwsberichten.

 

5
Jolanda Buwalda
reis december 2021
{Klik hier voor het reisverslag van Juliën.
5
Juliën van der Slikke
reisverslag 2020
5
Rob Woldendorp uit Rhenen
reis december 2021
5
Vera Melkert uit Tiel
reis december 2021