info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Thuistrainconcept

Thuistrainconcept

Thuistrainconcept

Maak nu kennis met ons Thuistrainconcept!

Voor iedereen die:

 • liever thuis wil sporten maar toch begeleid en gemotiveerd wil worden
 • naast het sporten op de club ook thuis aan de slag wil gaan met zijn/haar conditie en/of spierversterking

Speciaal voor die mensen hebben we het Thuistrainconcept opgezet.

 • Naast de keuze uit de nieuwste thuisapparatuur, word je door een online trainer tijdens je workout begeleid.
 • Na je training kun je je resultaten direct zien in de iFIT app.
 • Daarnaast heb je iedere maand een contactmoment met een trainer van onze club die je resultaten bespreekt en je motiveert.
 • Zo behaal je samen je doel en wordt het sporten een vast onderdeel van je week.

Nieuwsgierig geworden hoe dit eruit ziet? Bekijk dan alvast onderstaand filmpje en vul het contactformulier op deze pagina in zodat we je alle info hierover kunnen geven én je zelf de apparatuur gaat ervaren!

Judo Extern

Judo Extern

JUDO EXTERN

Naast judo in onze eigen budozaal in Lienden, geven we ook extern judo op diverse locaties.

Judo is een activiteit die we al sinds de opening in 1989 voeren en we mogen ons dan ook een echte judoschool noemen. Net als dat het gewoon is dat ieder kind leert zwemmen, zou ook ieder kind judoles moeten krijgen. Judo omvat alle basisbeginselen welke belangrijk zijn om als kind gevormd te worden. Denk hierbij aan respect, zelfbeheersing, normen en waarden, discipline, samenwerken, plezier, weerbaarheid, bewegen, vallen en opstaan. Allemaal aspecten die we in onze huidige samenleving vaak missen.

Om alle kinderen in de regio de mogelijkheid te geven te judoën, zijn we ook in omliggende plaatsen actief. Onze judoleraren geven behalve training in Lienden, ook in Opheusden, Kesteren en Maurik. Hierdoor is het ook mogelijk voor de kinderen wiens ouders niet in de gelegenheid zijn hen te brengen en op te halen. Kinderen die nieuwsgierig zijn en wel eens een training mee willen doen, kunnen zich via onderstaand contactformulier aanmelden. Voor hen ligt er een echt judopak klaar, zodat ze zich ook al een echte judoka kunnen voelen als ze meedoen.

Buurtsportcoaches

Buurtsportcoaches

BUURTSPORTCOACHES

Onze Buurtsportcoaches werken voor de gemeente Neder Betuwe en Buren.

Buurtsportcoaches maken onderdeel uit van de Brede Regeling Combinatiefuncties en worden grotendeels gefinancierd vanuit de Rijksoverheid. De buurtsportcoaches worden ingezet door Healthclub Juliën en werken in opdrachtvorm van de gemeente Buren en Neder-Betuwe onder de naam ‘Samen in beweging!’.

Buurtsportcoaches hebben de taak om meer mensen te laten sporten en bewegen en stimuleren of organiseren passend sport- en beweegaanbod voor zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Buren en Neder-Betuwe. Buurtsportcoaches leggen verbinding tussen aanbieders van sport en bijvoorbeeld welzijn, gezondheidszorg, jeugdzorg, kinderopvang en onderwijs.

Team ‘Samen in beweging!’ bestaat uit buurtsportcoaches Joris Maier, Gerbert van Bemmel, Kevin van Olderen, Roy van Roekel en cultuurcoach Lieke van der Heijden. Er lopen jaarlijks diverse sportstudenten stage bij de buurtsportcoaches en er wordt actief samengewerkt met sportopleidingen als CIOS Arnhem en Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN).

Voor vragen, neem contact op via: info@betuweinbeweging.nl

Bezoek de website…

 

Bedrijven

Bedrijven

BEDRIJVEN

Fitte medewerkers dat wil toch iedereen?

Je bent werkgever of werkt als HR-manager en je wilt ‘Gezondheid’ van je medewerkers een belangrijke(re) plaats geven. In dit geval zijn er nog al wat keuzes en mogelijkheden die je op kunt pakken.

Hoe zet je dit in gang, hoe ga je van start?

Er is veel te doen op gebied van Duurzame Inzetbaarheid, gezondheid op de werkvloer. De 1e stap is een goede inventarisatie maken wat er al is, waar er eventuele knelpunten zitten en wat de doelstellingen zijn op korte en lange termijn.

Met al de ervaring die wij hebben sinds 1989, om mensen, medewerkers, het belang van een gezonde leefstijl in te laten zien en ze ook daadwerkelijk actief te krijgen, helpen wij je graag mee om de juiste stappen te zetten in deze opstart of verdere doorontwikkeling.

Afhankelijk wat uit de inventarisatie komt, kunnen we verschillende aspecten oppakken, denk aan;

 • Preventief medisch onderzoek (Healthchecks)
 • Interventie programma (3 mnd)
 • Fit4Life leefstijlprogramma (12 mnd)
 • Bedrijfsfitness/sport
 • Workshops Leefstijlpijlers zoals, Voeding, Slaap, Bewegen, Mentaal
 • Stoppen met roken programma ‘Rookvrij en Fitter’
 • Toewerken naar een sportevenement
 • E.v.a.

Wil je hier graag eens over brainstormen met ons, dan gaan we graag in gesprek met je.