info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Thuistrainconcept

Thuistrainconcept

Thuistrainconcept

Maak nu kennis met ons Thuistrainconcept!

Voor iedereen die:

 • liever thuis wil sporten maar toch begeleid en gemotiveerd wil worden
 • naast het sporten op de club ook thuis aan de slag wil gaan met zijn/haar conditie en/of spierversterking

Speciaal voor die mensen hebben we het Thuistrainconcept opgezet.

 • Naast de keuze uit de nieuwste thuisapparatuur, word je door een online trainer tijdens je workout begeleid.
 • Na je training kun je je resultaten direct zien in de iFIT app.
 • Daarnaast heb je iedere maand een contactmoment met een trainer van onze club die je resultaten bespreekt en je motiveert.
 • Zo behaal je samen je doel en wordt het sporten een vast onderdeel van je week.

Nieuwsgierig geworden hoe dit eruit ziet? Bekijk dan alvast onderstaand filmpje en vul het contactformulier op deze pagina in zodat we je alle info hierover kunnen geven én je zelf de apparatuur gaat ervaren!

Fitness ThuisHulp

Fitness ThuisHulp

FITNESS THUISHULP

Wij komen naar je toe!

Nieuw bij Healthclub Juliën! Fitness Thuishulp® op het gebied van Vitaliteit.

Ben je aan huis gebonden en is het niet meer mogelijk om naar een sportlocatie toe te gaan? Heb je een duidelijke hulpvraag op het gebied van bewegen, voeding, stress, slaap, ontspanning of omtrent eenzaamheid? Zou je graag wat mobieler of belastbaarder worden door middel van bewegen of wil je je gewoonweg lekkerder in je vel voelen?

Pilot:
Je bent bij ons aan het juiste adres!
Wij doen een Pilot in samenwerking met de gemeenten Buren en Neder-Betuwe, waarbij onze trainer-coach bij je thuis komt.

Voorwaarde van deelname:

 • Je bent 65 jaar of ouderJe woont zelfstandig
 • Je woont in gemeente Buren of Neder-Betuwe
 • Eenmalige bijdrage van €10,-

Wat bieden wij je?:

 

 • Een 1e kennismaking en intake bij je thuis
 • 6 weken lang een eigen trainer-coach die je 30 minuten lang thuis begeleidt
 • Begeleiding op gebied van je hulpvraag omtrent Vitaliteit. Denk aan bewegen en/of gesprekken over beweging, voeding, stress, slaap en ontspanning
 • Adviezen omtrent bewegen in de omgeving, tijdens en na deze 6 weken.

Vrije fitness

Vrije fitness

VRIJE FITNESS

In onze goed geoutilleerde fitnesszaal kun je terecht voor vrije training.

In onze fitnesszaal hebben we een ruim aanbod van zowel cardio- als fitnessapparatuur.

Smallgroup Training

Smallgroup Training

SMALL GROUP TRAINING

Met een groepje van maximaal 4 personen trainen onder het toeziend oog van een Personal Trainer.

Lekker trainen met een klein groepje. Je probeert zelf een groepje te formeren en samen met de Personal Trainer gaan jullie het beste uit jezelf halen.

Duo Training

Duo Training

DUO TRAINING

Een personal training met z’n tweetjes, 2x zo leuk!

Personal Training met z’n tweetjes. Leuk en aantrekkelijk omdat de prijs per persoon lager uitkomt.

Boib

Boib

BOiB

Betuwse ouderen in beweging!

Boib is ontstaan uit een campagne die gevoerd is voor de ouderen in de gemeente Buren en stond bij aanvang voor ‘Burens ouderen in beweging’. De campagne was een succes en al snel ontstond er voor deze uren ook interesse uit de wijde regio. Het was dan ook niet meer als logisch dat de naam Boib al snel gewijzigd werd in ‘Betuwse ouderen in beweging’.

Elke middag van maandag t/m vrijdag staat er een Boib uur op het rooster. Ondanks dat de groep gezamenlijk start en eindigt, wordt er toch een persoonlijk programma afgewerkt. Of je nu wilt of niet, ben je eenmaal op een leeftijd aangekomen van 65 en ouder, dan wilt het toch wel eens zijn dat je met een kleine of grotere beperking te maken hebt. De begeleiders van onze Healthclub vangen dit prima op en zorgen ervoor dat de training geheel afgestemd is op de persoon. Behalve aan conditie en kracht, wordt ook aan mobiliteit, coördinatie en flexibiliteit aandacht geschonken.

Door de groepsvorming is het behalve goed voor lijf en geest, ook nog eens heel gezellig om te sporten. Het is dan ook vooral leuk om zo tijdens de training de grappen over en weer te horen en kreten te horen als ‘Hey ouwe, zou je eens niet aan de slag gaan’. Na het uur sporten is het dan ook nog lang niet afgelopen, want de 3e helft is ook hier reuze in trek, zij het dan wel met een bakkie koffie, chocomelk of thee.

Wil je de Boib training wel eens meemaken of wil je meer informatie, vul dan onderstaand contactformulier in.

Fit Kids

Fit Kids

FIT KIDS

Jong geleerd, is oud gedaan!

Met diverse bewegingsvormen worden de kids in beweging gebracht. Waarbij plezier en fun hoog in het vaandel staan. Jong geleerd is oud gedaan!

Personal Training

Personal Training

Personal Training

Sneller, effectiever en duurzamer doelen bereiken met Personal training & coaching.

Wat zijn jouw doelen?

Je hebt bepaalde doelen en wensen en deze wil je het liefst zo snel mogelijk, op een goede en verantwoordde wijze verwezenlijkt hebben. Al snel komt dan personal training om de hoek kijken, waarbij je je eigen personal coach hebt en met hem of haar ook jouw doelen kunt bespreken.

Vanuit jouw mogelijkheden bekeken, maak je samen met je trainer een plan van aanpak, waarin het doel(en) de stip aan de horizon is. Behalve dat je 1 op 1 met een personal trainer kunt werken, kan dit ook met 2-tallen of in een kleine groep (maximaal 4).

Bij alle vormen staat persoonlijke aandacht centraal en zijn het jouw individuele wensen waar de trainer zijn of haar programma op baseert. Wil je meer weten of eens kennismaken, vul dan ons contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

Hoogtetraining

Hoogtetraining

HOOGTETRAINING

Hoogtetraining, uniek bij Healthclub Juliën!

De meest effectieve en efficiënte training die voorhanden is. Topsporters zijn al sinds de jaren 70 overtuigd van de positieve effecten van het trainen op hoogte, echter ook in de medische wereld wordt sporten en bewegen op hoogte al jaren onderkend als zeer positief. Eind de jaren ’90 was het in Duitsland, Slovenië, Italië en Amerika al geen issue meer en werd hoogtetraining volop ingezet. In 2007 waren wij als healthclub de 1e in Nederland die hoogtetraining introduceerden en sinds die tijd is het ook niet meer weg te denken uit onze club.

Hoe werkt het?
Wij creëren de hoogtemeters door het zuurstofpercentage in de lucht aan te passen. Zit er regulier 20,9% zuurstof in de lucht, in de hoogtekamer, die standaard op 2500 meter hoogte staat, betekent dit dat er slechts 15,5% zuurstof in de lucht zit.
Dit lagere zuurstofpercentage betekent dat dit minder prettig aanvoelt voor het lichaam, waarop het lichaam zich aan gaat passen door meer rode bloedlichaampjes aan te maken. Meer rode bloedlichaampjes betekent een beter zuurstoftransport naar de spieren en organen, waardoor er ook betere prestaties door het lichaam geleverd kunnen worden.

Voor wie?
Was het bij onze introductie in 2007 nog zo, dat de 1e opmerking altijd was “Oh, dat is “zeker voor de topsporters”, huidig is het wel bekend dat hoogtetraining heel breed inzetbaar is en het (bijna) voor iedereen positieve effecten heeft. Het is voor hen die fit(ter) willen worden een ideaal middel, maar ook voor hen met een specifieke achtergrond, denk hierbij aan;

 • Diabetes
 • Overgewicht
 • Longaandoening (astma, COPD)
 • Stofwisselingsaandoening

Mogelijkheden
Om de resultaten te ervaren en uit te testen wat het voor je kan doen, is er de mogelijkheid tot een ‘Hoogtestage’ van 4 weken en daarnaast kan het ook als upgrade in het lidmaatschap opgenomen worden.

Hoogtetraining, een ademgevend programma!

{"Mijn medicijngebruik is van 7 tabletten naar 0 gegaan." Klik op de naam van Johan om zijn filmpje te bekijken.
5
{Mijn conditie is er zeer op vooruit gegaan! Klik op de naam van Frank om zijn filmpje te bekijken.
5

Cardio Fitness

Cardio Fitness

CARDIO FITNESS

In onze fitnesszaal kun je trainen met diverse cardio-toestellen.

In onze ruime en goed geoutilleerde fitnesszaal kun je trainen met de geavanceerde apparatuur van het topmerk Technogym, al vele jaren onze hofleverancier. Naast de loopbanden, crosstrainers en andere toestellen om je conditie te verbeteren is er ook een ruim aanbod aan kracht-apparatuur en gewichten.

Omnia

Omnia

OMNIA

MOVE, TRAIN en PLAY

Ervaar het meest veelzijdige functionele trainingsconcept ter wereld. De OMNIA-serie brengt mensen samen op een actieve en interactieve manier om plezier te maken en tegelijk hun trainingsdoelen te bereiken.

Milon Cirkel

Milon Cirkel

MILON CIRKEL

De Milon Cirkel maakt training snel, veilig en effectief. Echt iets voor jou!

Omdat je tijd schaars is wil je best trainen, maar dan wel snel, eenvoudig en effectief toch? Daarom is er de Milon Cirkel. Een volautomatisch fitness-cirkel met toestellen waarop je afwisselend je uithoudingsvermogen en je spierkracht traint. In slechts 35 minuten heb je een complete work-out gedaan. Je Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke chipkaart of polsband zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint. Je kan altijd terecht, hoeft niet te wachten op toestellen en wordt door het display op het toestel uiterst nauwkeurig gecoacht om de juiste beweging te maken op het juiste tempo.