info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Judo Extern

Judo Extern

JUDO EXTERN

Naast judo in onze eigen budozaal in Lienden, geven we ook extern judo op diverse locaties.

Judo is een activiteit die we al sinds de opening in 1989 voeren en we mogen ons dan ook een echte judoschool noemen. Net als dat het gewoon is dat ieder kind leert zwemmen, zou ook ieder kind judoles moeten krijgen. Judo omvat alle basisbeginselen welke belangrijk zijn om als kind gevormd te worden. Denk hierbij aan respect, zelfbeheersing, normen en waarden, discipline, samenwerken, plezier, weerbaarheid, bewegen, vallen en opstaan. Allemaal aspecten die we in onze huidige samenleving vaak missen.

Om alle kinderen in de regio de mogelijkheid te geven te judoën, zijn we ook in omliggende plaatsen actief. Onze judoleraren geven behalve training in Lienden, ook in Opheusden, Kesteren en Maurik. Hierdoor is het ook mogelijk voor de kinderen wiens ouders niet in de gelegenheid zijn hen te brengen en op te halen. Kinderen die nieuwsgierig zijn en wel eens een training mee willen doen, kunnen zich via onderstaand contactformulier aanmelden. Voor hen ligt er een echt judopak klaar, zodat ze zich ook al een echte judoka kunnen voelen als ze meedoen.

Kids Bootcamp

Kids Bootcamp

KIDS BOOTCAMP

Durf jij het aan?

Lekker buiten bezig zijn, heerlijk in de buitenlucht. De kinderen worden op verschillende manieren uitgedaagd om in beweging te komen en grenzen te verleggen.

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

KINDERFEESTJES

Tijd voor een feestje?

Ben jij binnenkort jarig en wil je dit vieren met een te gek thema voor jouw kinderfeestje? Vier je verjaardag met een onvergetelijk feestje. Zeer origineel en lekker sportief. Wij verzorgen de leukste bootcamp kinderfeestjes voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

Judo Extern

Judo

JUDO

Rollen, trekken, duwen, vallen alles komt aan bod bij Judo.

Judo is een activiteit die we al sinds de opening in 1989 voeren en we mogen ons dan ook een echte judoschool noemen. Net als dat het gewoon is dat ieder kind leert zwemmen, zou ook ieder kind judoles moeten krijgen. Judo omvat alle basisbeginselen welke belangrijk zijn om als kind gevormd te worden. Denk hierbij aan respect, zelfbeheersing, normen en waarden, discipline, samenwerken, plezier, weerbaarheid, bewegen, vallen en opstaan. Allemaal aspecten die we in onze huidige samenleving vaak missen.

Judo extern

Om alle kinderen in de regio de mogelijkheid te geven te judoën, zijn we ook in omliggende plaatsen actief. Onze judoleraren geven behalve training in Lienden, ook in Opheusden, Kesteren en Maurik. Hierdoor is het ook mogelijk voor de kinderen wiens ouders niet in de gelegenheid zijn hen te brengen en op te halen. Kinderen die nieuwsgierig zijn en wel eens een training mee willen doen, kunnen zich via onderstaand contactformulier aanmelden. Voor hen ligt er een echt judopak klaar, zodat ze zich ook al een echte judoka kunnen voelen als ze meedoen.

Special judo

Special Judo, is bedoeld voor die kinderen die wat meer aandacht nodig hebben. Tijdens deze speciale uren is daar voldoende ruimte voor.

Fit Kids

Fit Kids

FIT KIDS

Jong geleerd, is oud gedaan!

Met diverse bewegingsvormen worden de kids in beweging gebracht. Waarbij plezier en fun hoog in het vaandel staan. Jong geleerd is oud gedaan!

Kids Boxing

Kids Boxing

KIDS BOXING

Kids-Boxing is een effectief trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit het boksen en andere vechtsporten.

De training bestaat uit dynamische stoot- en traptechnieken afgewisseld met rustige bewegingen. Het is meer dan alleen bewegen: je bent zowel fysiek als mentaal bezig