info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Peuter Bootcamp

Peuter Bootcamp

PEUTER BOOTCAMP

Naast de Baby Bootcamp hebben we ook Peuter Bootcamp. 

Naast de Baby Bootcamp hebben we ook Peuter Bootcamp. Met de peuters doen we sportieve spelletjes waarbij zowel de moeders als de peuters sportief bezig zijn.

De moeders trainen vaak in circuitvorm. Met de peuters doen we terugkerende activiteiten zoals bijv. bij 1 tik aan de vloer, bij 2 spring omhoog, bij 3 draai een rondje etc. Ontzettend leuk als ze dat gaan herkennen.

Fantastisch om allerlei beweegvormen te doen met deze jonge doelgroep.

Baby Bootcamp

Baby Bootcamp

BABY BOOTCAMP

Baby-Bootcamp®, Fitness voor mama of papa en de allerkleinsten

Baby’s houden van beweging. Al tijdens de zwangerschap rollen en draaien ze zich om in je buik. Ook na de geboorte zou het goed zijn als je de bewegingen van je baby blijft stimuleren zodat de aangeboren bewegingsdrang blijft.

Wanneer je jouw baby bijvoorbeeld op de zij legt en dan langzaam terug draait zal je baby dit als plezierig ervaren en wordt het bewegen gestimuleerd. Vaak echter ben je onzeker, wat kan wel en wat kan niet op welke leeftijd. Je maakt je zorgen of je de baby geen pijn doen of dat misschien bepaalde oefeningen slecht zullen zijn voor het kleine lichaampje.

Tegenwoordig kan je dit leren tijdens de Baby-Bootcamp® lessen onder begeleiding van professionals. Veel mama’s geven zich daarom op voor de Baby-Bootcamp®. Tijdens de Baby-Bootcamp® les leer je bewegen met je baby terwijl je zelf werkt aan het back in shape komen na je bevalling.

De lessen worden langzaam opgebouwd en steeds pittiger voor je. Het leuke is ook nog dat je baby meegroeit en daardoor je “gewichten” steeds zwaarder worden naarmate de weken verstrijken.

Ouder en Kind

Ouder en Kind

Ouder en Kind

Hoe leuk is het om samen met je kind te sporten!

Samen met je kind sporten/bewegen kan al op heel jonge leeftijd. We zeggen niet voor niets jong geleerd is oud gedaan. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen. Informeer naar de mogelijkheden in onze club. Dit is o.a. afhankelijk van de leeftijd.

Plezier voor twee!