info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Looptraining

Looptraining

LOOPTRAINING

Heerlijk buiten lopen met een looptrainer.

Onze looptrainer helpt je om niet te hard van start te gaan. Maar rustig op te bouwen. Hardlopen geeft een behoorlijke belasting en als je dat niet rustig opbouwt ligt er zomaar een hardnekkige blessure op de loer.

Kids Bootcamp

Kids Bootcamp

KIDS BOOTCAMP

Durf jij het aan?

Lekker buiten bezig zijn, heerlijk in de buitenlucht. De kinderen worden op verschillende manieren uitgedaagd om in beweging te komen en grenzen te verleggen.

QR Fit

QR Fit

QR FIT

Scan je fit!

Waarschijnlijk weet je wat een QR-code is en ook het woord Fit(ness) is natuurlijk alleszeggend. Deze 2 woorden gecombineerd geeft waar we het over willen hebben; QR-Fit. Een nieuw concept om bewegen laagdrempelig, voor een ieder die in beweging wenst te komen, in te zetten. Het enige dat je nodig hebt is een mobiele telefoon met internet.

In onze regio hebben we maar liefst 10 wandelroutes uitgezet van ongeveer 2,5 kilometer. Deze afstand is bewust gekozen, omdat dit ook ongeveer gelijk staat aan een half uur wandelen, wat de norm is van de Nederlandse Norm Gezond Bewegen. Op elke route hebben we 8 bordjes met een QR-code uitgezet, wat betekent dat er gemiddeld zo om de 300 meter een nieuwe oefening staat te wachten.

De praktijk is dat je voor het QR-bordje staat en met je telefoon de code scant. Als 1e wordt er gevraagd op welk niveau je wilt doorgaan; ben je een startend iemand, dus die zich bewegen nog eigen moet maken, of iemand met een gemiddeld niveau, of iemand die al goed getraind is. Heb je hierin je keuze gemaakt, dan wordt de video met de oefening getoond en de uitleg gegeven, echt super duidelijk weergegeven.

Behalve dat je het niveau persoonlijk kunt instellen, is er nog een uniek onderscheid, want als ik bijvoorbeeld op maandag bij bordje 1 een bepaalde oefening heb gedaan en ik zou op woensdag weer komen, dan staat er een compleet andere oefening achter dezelfde QR-code bij bordje 1. Dit betekent dat je nooit hetzelfde rondje maakt en blijft het altijd een nieuw uitdagend rondje, zonder dat het eentonig wordt. Wil je voor de afwisseling toch eens een andere wandelroute, dan heb je momenteel de keuze uit maar liefst 10 verschillende routes in onze regio.

Outdoor Bootcamp

Outdoor Bootcamp

OUTDOOR BOOTCAMP

Durf jij het aan?

Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in groepsverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren door intensieve oefeningen. Doordat je in teamverband sport train je efficiënter dan dat je dat individueel zou doen.

Buiten fietsen

Buiten fietsen

BUITEN FIETSEN

In het seizoen wordt er naast de Spinninglessen ook buiten gefietst. 

In het seizoen wordt er naast de Spinninglessen ook buiten gefietst. Heerlijk toeren door het mooie landschap.

Het dragen van een helm is verplicht.