info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

ClubJoy Virtual

ClubJoy Virtual

CLUBJOY VIRTUAL

Kies jouw eigen les on demand in onze club.

ClubJoy Virtual is een assortiment aan diverse virtuele groepsfitness workouts. Deze workouts worden op een groot scherm in onze club afgespeeld. De clubleden kunnen individueel deelnemen aan deze workouts of in een groep(je).

ClubJoy Virtual biedt workouts van 60 minuten, 30 minuten, 15 minuten en zelfs van 10 minuten. Deze korte workouts zijn een perfecte aanvulling op andere trainingen in de club.

ClubJoy Virtual maakt gebruik van workouts die toegankelijk zijn voor ieder niveau. In het workout scherm is een tweede instructeur te zien die lichtere of zwaardere opties toont. Elke maand worden er nieuwe workouts toegevoegd.

Ik train zelfstandig de groepsles ClubPower in de zaal op een groot scherm. Ideaal als de tijd van de groepsles niet past in je schema.

Marianne uit Rhenen

Fitsnacks

Fitsnacks

FITSNACKS

Met Fitsnacks.TV kun je altijd en waar je maar wilt een passende work-out doen.

Met je mobiel, i-Pad of computer bij de hand kun je diverse work-outs volgen. Deze worden gegeven door top-instructeurs van ClubJoy o.a. onze instructrice Marjan verzorgt diverse lessen op dit platform. Bekijk het filmpje hieronder voor meer info.

Als lid van Healthclub Juliën kun je NU een GRATIS FitSnacks.TV account aanvragen via het contactformulier.

Voorlopig helemaal GRATIS voor leden!

Kosten FitSnacks.TV normaal: € 12,99 p.m. / € 99,00 p.j.