info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Dat stil zitten geen optie is, dat dragen we als Team graag uit, echter het Team zelf zit ook niet stil en wel op meerdere fronten. Ook Healthclub Juliën ontkomt er niet aan dat er soms medewerkers hun geluk elders gaan zoeken. Gelukkig niet uit onvrede, maar vaak om ervaringen op te doen die in onze club niet te vinden zijn, of om hun kennis in een andere branche te gaan vergroten en zich zo zelf verder te ontwikkelen.

In 2023 zal je dus sommige gezichten wat minder zien, of niet meer als medewerker, maar wel als collega sporter. Zo is Linda gestopt met de Zwangerschap Yoga en Bolle Buikentraining en heeft een baan geaccepteerd in de horeca en fungeert ze als gastvrouw, frontdesk medewerker en planner in een hotel-restaurant. Heeft Gerjan van Stralen voorlopig zijn PT-activiteiten op hold gezet om zich volledig te kunnen focussen op zijn geweldig mooie concept QR-FIT, gaat Carmen werken als receptioniste bij een fysiopraktijk in Ochten, zal Danny wel groepslessen blijven geven, maar ‘wordt haar ‘hoofdbaan’ intercedente, gaat Pierre weer naar zijn oude werkgever en verkiest Judith het sporten hier boven het werken als receptioniste.

Natuurlijk bedanken we al deze medewerkers hartelijk voor hun enthousiasme en energie in de afgelopen jaren. Gelukkig is het ook geen afscheid, want de ‘band’ blijft bestaan, het zij met een aantal uren werk of het zij als sporter. We wensen ze allen veel geluk toe voor in de toekomst.

Een ander verhaal van in beweging zijn hebben Ania en Merle, want zij zijn in blijde verwachting. Ania hoopt eind januari te bevallen en Merle in april. We wensen beide dames veel succes met de laatste loodjes.

Als laatste noemen we Jos, want Jos zal ook een week of 6 uit de roulatie zijn. In week 50 heeft hij een nieuwe knie gekregen en is nu aan het revalideren. Een wat langer proces, waarbij er de 1e zes weken geen auto gereden mag worden. Uiteraard wensen wij Jos een snel herstel toe en misschien dat we wel een poule met chauffeurs opstellen, zodat hij eerder richting Lienden kan komen, want behalve dat hij jullie als sporter zal missen, missen wij hem ook natuurlijk.

Gelukkig hebben we ook weer een paar mooie nieuwe aanwinsten (zie nieuwsbericht). Je ziet het, we blijven in beweging!