info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Kijk je terug in het jaar en je bekijkt dit per week of per maand, dan zie je dat er ontzettend veel gebeurt is, maar voor je gevoel is het toch weer voorbij gevlogen. Een jaar geleden zaten we nog in de lockdown, kun je je dat nog voorstellen? Eigenlijk niet en je wilt er ook niet aan terugdenken meer, je hebt meer zin in positieve dingen.

Het positieve moet je zelf ook zoeken, want met een oorlog, moeilijke financiële omstandigheden door hoge energieprijzen en krapte op de arbeidsmarkt is het als ondernemer geen ‘appeltje – eitje’ om je bedrijf rendabel te houden. Dit zeker niet na de zware coronajaren die we gehad hebben.
Wij halen onze energie en positieve blik uit jou en je collega sporters, die in onze club aan hun gezondheid en/of sportieve ambities werken. We hebben ook alleen bestaansrecht dankzij jullie en dat is iets dat we niet uit het oog willen verliezen.

Al bijna 35 jaar zijn we actief met onze passie; sport en gezondheid. Mensen helpen met hun wensen en doelstellingen en dit zien te doen in een sfeer van je welkom voelen. Het jaar 2022 was het 1e jaar dat we corona een beetje konden vergeten en ondanks dat we flinke klappen hebben gehad, hebben we toch weer geprobeerd om vernieuwend bezig te blijven. Ons crédo is tenslotte ook; Stil zitten is geen optie!

Een aantal items die de revue gepasseerd zijn:

– Nieuwe apparatuur in de hoogtekamer
– Specifieke apparatuur voor beweeglijkheid/flexibiliteit
– Specifieke apparatuur om bindweefsel soepel te maken
– Een nieuw laagdrempelig Outdoor lidmaatschap
– Nieuwe groepsuren als Dance, HIIT30, eXtreme, ParkinsonBoxing
– Events als Fresh Air Walks, Diabetes Challenge, Loop-Bootcamp trainingsdag, clinic Olympisch marathonloopster Andrea Deelstra, Kilimanjaro voorbereidingsdagen, Power@theRiver, senioren dag, Dans uitvoering, Strong Viking, Trailrun e.v.a.

Ook is 2022 een jaar waarbij we afscheid nemen van een aantal medewerkers, die om verschillende redenen een andere uitdaging gevonden hebben. (zie ook ander nieuwsbericht)

Natuurlijk wensen wij hen veel succes en veel geluk voor de toekomst.