info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Vince van de Wardt

Vince van de Wardt

Met veel plezier dans ik al ruim 6 jaar bij Juliën en ook spinning vind ik erg leuk. Juliën is een leuke en gezellige sportschool met voor iedereen een ruime keuze uit verschillende sporten. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ben er dan ook niet voor niets ruim 3 keer in de week te vinden!

Ellie Remmerde — kort

Ellie Remmerde — kort

Al meer dan 15 jaar ben ik fanatiek in beweging bij Juliën. Fitness, groepslessen zoals ClubPower en Spinning zijn o.a. de lessen die ik wekelijks volg.  Ik voel me hier helemaal thuis en zou zeker geen andere sportschool willen.

Marianne Louters — kort

Marianne Louters — kort

5 keer per week fiets ik vanuit Rhenen naar Juliën. Wat ik daar zoal doe?  De Hoogtekamer, Miloncirkel en Virtual lessen. Echt fan ben ik van Omnia, dit is een training in de fitnesszaal, super leuk! Ook buiten ben ik actief o.a. bij Switching.

 

 

Willeke van der Slikke — kort

Willeke van der Slikke — kort

Al zo lang ik me kan herinneren sport ik bij Juliën. De laatste jaren vooral “Power” en “Spinning”. Ik vind het heerlijk om lekker in beweging te zijn en mijn hoofd leeg te maken.

Gerda Gotink — kort

Gerda Gotink — kort

Met het Fit4Life-jaarprogramma heb ik mijn doel behaald. Precies een 1/2 jaar na aanvang ben ik maar liefst 15 kilo afgevallen! Dit dankzij trainster Katinka en de groep die een grote stimulans was.

 

Vera Melkert

Vera Melkert

Sporten is voor mij pure ontspanning, het geeft een super goed gevoel! De instructeurs bij Juliën zijn altijd erg enthousiast en betrokken en helpen mij het beste uit mezelf te halen.