info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Vince van de Wardt

Vince van de Wardt

Met veel plezier dans ik al ruim 6 jaar bij Juliën en ook spinning vind ik erg leuk. Juliën is een leuke en gezellige sportschool met voor iedereen een ruime keuze uit verschillende sporten. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ben er dan ook niet voor niets ruim 3 keer in de week te vinden!

Inge uit Maurik

Inge uit Maurik

Na ruim 3 maanden Fit4Life heb ik mijn eerste doel bereikt: 10 kg afgevallen. Mijn mindset en gedrag zijn veranderd. Ik wandel elke lunchpauze en maak betere eetkeuzes.

Katinka Schippers

Katinka Schippers

Ik ben Katinka, coördinator van ons geweldige Fit4Life-programma! We hebben al vele mooie resultaten geboekt. Mogen we ook jou helpen?

Gerard Vernooij – kort

Gerard Vernooij – kort

Ik ben tevreden met het (pilot)programma Fit4Life en ik geloof dat dit programma voor velen een prima opstap kan zijn naar een fitter/fijner leven. Wil je meer weten over mijn ervaringen? Ik vertel het je graag!

Ellie Remmerde — kort

Ellie Remmerde — kort

Al meer dan 15 jaar ben ik fanatiek in beweging bij Juliën. Fitness, groepslessen zoals ClubPower en Spinning zijn o.a. de lessen die ik wekelijks volg.  Ik voel me hier helemaal thuis en zou zeker geen andere sportschool willen.

Marianne Louters — kort

Marianne Louters — kort

5 keer per week fiets ik vanuit Rhenen naar Juliën. Wat ik daar zoal doe?  De Hoogtekamer, Miloncirkel en Virtual lessen. Echt fan ben ik van Omnia, dit is een training in de fitnesszaal, super leuk! Ook buiten ben ik actief o.a. bij Switching.

 

 

Willeke van der Slikke — kort

Willeke van der Slikke — kort

Al zo lang ik me kan herinneren sport ik bij Juliën. De laatste jaren vooral “Power” en “Spinning”. Ik vind het heerlijk om lekker in beweging te zijn en mijn hoofd leeg te maken.

Gerda Gotink — kort

Gerda Gotink — kort

Met het Fit4Life-jaarprogramma heb ik mijn doel behaald. Precies een 1/2 jaar na aanvang ben ik maar liefst 15 kilo afgevallen! Dit dankzij trainster Katinka en de groep die een grote stimulans was.

 

Vera Melkert

Vera Melkert

Sporten is voor mij pure ontspanning, het geeft een super goed gevoel! De instructeurs bij Juliën zijn altijd erg enthousiast en betrokken en helpen mij het beste uit mezelf te halen.

Johan

Johan

“Mijn medicijngebruik is van 7 tabletten naar 0 gegaan.”

Klik op de naam van Johan om zijn filmpje te bekijken.

Frank

Frank

Mijn conditie is er zeer op vooruit gegaan!

Klik op de naam van Frank om zijn filmpje te bekijken.