info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Hardlopen – Wandelen – Bootcamp – Outdoor Fitness

Inleiding
Velen houden niet van binnensport en gaan voor zichzelf buiten aan de slag, het zij hardlopen, het zij wandelen of fietsen. Allemaal prima invullingen wat wij alleen maar kunnen aanmoedigen. Hetgeen echter gemist wordt is het gedeelte spiertraining. En spiertraining is misschien wel het belangrijkste facet in een training. Vanaf je 30e levensjaar verlies je ongeveer 1% aan spiermassa en word je steeds gevoeliger voor klachten en blessures. Je lichamelijke prestaties gaan dan ook met het verstrijken van de jaren zienderogen achteruit. Krachttraining voorkomt dit proces en zorgt ervoor dat je minder kans op blessures en klachten hebt en het verbetert je prestaties.

Al vanaf €3,- per training
In een lidmaatschapsvorm is het al mogelijk om vanaf €3,- per training te komen sporten, waarin dan ook het gedeelte fitness is opgenomen, wat jouw hardloop- of wandeltraining compleet maakt. Als voorbeeld noemen we 2x looptraining + 1x krachttraining per week.

Tarieven per 4 weken

  • Outdoor lidmaatschap onbeperkt €36,-
  • Outdoor lidmaatschap 1x per week €24,-

ONZE OUTDOOR ACTIVITEITEN:

Hardlopen
Een activiteit waarbij het voornamelijk je hart- longfunctie is dat je aan het trainen bent, super belangrijk om fit en vitaal te zijn en te blijven. Eenmaal je loopconditie opgebouwd, geeft je dat een ongekend euforisch gevoel en kan je samen of alleen genieten van de Betuwse natuur.
Ook al klinkt hardlopen eenvoudig, want lopen kan toch iedereen, het is wel van belang dit onder deskundige begeleiding op te pakken, het zij wekelijks of in ieder geval met enige regelmaat, want ook de loopsport kent diverse facetten welke aandacht behoeft, denk aan verbetering van loopstijl, techniek als ook aan variatie in trainingen wat ten goede komt aan je prestaties en ter voorkoming van blessures.

Wandelen
Heerlijk wandelen in de buitenlucht, niet alleen, maar samen met anderen. Wandelen is wel de meest laagdrempelige activiteit om fit en vitaal te blijven en zeker als je dit met anderen doet, is dit ook nog reuze gezellig. Toch ook heeft de wandelsport facetten die onder belicht blijven als je dit enkel op jezelf beoefent. Wandelen is meer dan alleen de ene voet voor de andere voet plaatsen en dat gaan we je graag laten ervaren in onze wandeluren.

Bootcamp
De naam Bootcamp klinkt hartstikke stoer en lijkt ook alleen geschikt voor stoere jongens en meiden, echter niets is minder waar. Bootcamp is er voor iedereen, maar natuurlijk moeten er wel eens aanpassingen gedaan worden, daar je met 70 jaar een andere motoriek en flexibiliteit hebt als toen je 25 was. Bootcamp is een allround training, waarbij het gehele lichaam aan bod komt, dus uitermate geschikt voor hen die nu misschien te eenzijdig bezig zijn door alleen hard te lopen of te wandelen en met deze trainingsvorm hun hele lichaam een trainingsprikkel geven.

Outdoor Fitness
Als je eenmaal de kennis tot je hebt genomen dat krachttraining een onmisbare schakel is in iedere sport- en beweegactiviteit die je doet, dan is het wekelijks inplannen van een training in de Outdoor-Gym ook een vanzelfsprekendheid. Als 1e in de regio staat er een professionele fitnesslijn buiten opgesteld. Dit alles wel onder een dak en met de mogelijkheid om zijwanden dicht te doen bij slecht weer. De apparatuur werkt simpel en laagdrempelig en alle spiergroepen komen hierbij aan bod.
De fitnesstraining zorgt ervoor dat jij langdurig jouw lievelingsactiviteit als hardlopen, wandelen, tennissen, voetballen, korfballen e.a. kan blijven doen. Meer spierkracht werkt preventief en houd je van blessures af en bevordert je prestaties op alle gebied.

EN VERDER:

Lezingen
Met regelmaat verzorgen we speciale thema sessies om je meer achtergrond informatie te geven over het hoe en waarom. Des te meer kennis je hebt, des te beter jij invulling geeft aan jouw sportactiviteit

Evenementen
Wij zullen met regelmaat evenementen (mede) organiseren, om jou meer doelen te geven om naar toe te werken of gewoon voor de gezelligheid en anderen de mogelijkheid te geven eens laagdrempelig mee te doen en te laten ervaren hoe leuk het is om in beweging te zijn.

Introductiecursussen
Verspreid over het jaar zullen wij ook introductietrainingen of cursussen geven, zodat vrienden, familie of kennissen van jou ook laagdrempelig kennis kunnen maken met hetgeen jij wekelijks in jouw agenda plant.

Locaties
Healthclub Juliën Lienden
Vitaalclub Juliën Maurik

Extra Voordeel
Schrijf je dit jaar nog in, dan ontvang je een mooi Sportpakket.