info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

Kilimanjaro Experience

A Once in a Lifetime Experience

Al sinds 2016 werkt Healthclub Juliën samen met Arnaud de Wilde en Wim de Backer, de tourleaders van de Kilimanjaro Experience.

Healthclub Juliën faciliteert de ruimte voor de informatie bijeenkomsten en zorgt ervoor dat de deelnemers kunnen ervaren wat het is om met weinig zuurstof inspanningen te leveren, dit in de unieke hoogtekamer, waarin een hoogte van 5000 meter nagebootst kan worden. Daarnaast verzorgd Healthclub Juliën de healthchecks, waardoor de deelnemers kunnen zien waar hun eventuele ‘zwakke’ plekken zitten. Vanuit deze healthchecks kan het advies dan zijn om extra conditie- en/of krachttraining te doen.

Dit alles is onderdeel van het ongeveer 3 maanden durende voorbereidingsprogramma van de Kilimanjaro Experience en dankzij deze goede voorbereiding is het inmiddels bewezen dat de kans om de top te bereiken ook veel groter is.

In deze 3 maanden worden er ook gezamenlijke wandeltochten gemaakt, is er een Ardennenweekend en vele informatiemomenten over o.a. kleding, schoenen, medicatie, hoogteziekte, Tanzania en natuurlijk over de Kilimanjaro zelf, de grootste vrijstaande berg ter wereld.

Wil jij meer weten over deze geweldige “Once in a Lifetime Experience”, bezoek dan één van de voorlichtingsavonden die regelmatig gehouden worden.

Vul het contactformulier in als je op de hoogte gehouden wilt worden en bekijk de nieuwsberichten.

 

5
Jolanda Buwalda
reis december 2021
{Klik hier voor het reisverslag van Juliën.
5
Juliën van der Slikke
reisverslag 2020
5
Rob Woldendorp uit Rhenen
reis december 2021
5
Vera Melkert uit Tiel
reis december 2021