info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

STOPPEN MET ROKEN

Start nu met stoppen!

Stoppen met roken

De 1e stap zet jij, maar na dat moment staan wij naast je, want stoppen met roken is veel succesvoller onder begeleiding dan het zelfstandig stoppen.

Medipro

Medipro is de marktleider in Nederland in Stoppen met Roken begeleiding en ondersteunt tussen de 8000-10000 stoppers per jaar met een landelijke dekking van coaches. Het slagingspercentage na behandeling ligt rond de 75%. Na één jaar ligt dat nog rond de 45%. Bij geen enkele andere methode is dit percentage zo hoog.

Nick Vroon is in deze onze SMR (Stop met Roken)-coach waar wij mee samenwerken en met zijn jarenlange ervaring heeft hij al velen bijgestaan in een succesvolle stoppoging.

Hoe zit die begeleiding er uit

  • Persoonlijke coaching: 4 gesprekken van 30 minuten
  • Video coaching 7 gesprekken Intake van 30 minuten en dan 6 gesprekken van 15 minuten.
  • Telefonische coaching 7 gesprekken: Intake van 30 minuten en dan 6 gesprekken van 15 minuten.

Kosten

Neem je deel aan een Stoppen met Roken traject dan wordt deze direct door Medipro afgerekend met de zorgverzekeraar. Dit zonder dat het eigen risico wordt aangesproken. Eventuele nicotinevervangers zitten bij inbegrepen.  Wel dient een traject volledig te worden gevolgd ongeacht het resultaat.

Coaches gecertificeerd

Roken is een hardnekkige verslaving. Om te stoppen is vaak meer nodig dan alleen het uitdoven van die laatste sigaret. Als coach wil je graag mensen helpen op weg naar een leven zonder sigaret, vooral als je merkt dat stoppen lastig is. Een rookvrij leven met alle gezondheidsvoordelen voor nu en de generaties na ons, dat is waar onze coaches zich voor inzetten.