info@healthclubjulien.nl 0344 – 60 22 04

HOOGTETRAINING

Hoogtetraining, uniek bij Healthclub Juliën!

De meest effectieve en efficiënte training die voorhanden is. Topsporters zijn al sinds de jaren 70 overtuigd van de positieve effecten van het trainen op hoogte, echter ook in de medische wereld wordt sporten en bewegen op hoogte al jaren onderkend als zeer positief. Eind de jaren ’90 was het in Duitsland, Slovenië, Italië en Amerika al geen issue meer en werd hoogtetraining volop ingezet. In 2007 waren wij als healthclub de 1e in Nederland die hoogtetraining introduceerden en sinds die tijd is het ook niet meer weg te denken uit onze club.

Hoe werkt het?
Wij creëren de hoogtemeters door het zuurstofpercentage in de lucht aan te passen. Zit er regulier 20,9% zuurstof in de lucht, in de hoogtekamer, die standaard op 2500 meter hoogte staat, betekent dit dat er slechts 15,5% zuurstof in de lucht zit.
Dit lagere zuurstofpercentage betekent dat dit minder prettig aanvoelt voor het lichaam, waarop het lichaam zich aan gaat passen door meer rode bloedlichaampjes aan te maken. Meer rode bloedlichaampjes betekent een beter zuurstoftransport naar de spieren en organen, waardoor er ook betere prestaties door het lichaam geleverd kunnen worden.

Voor wie?
Was het bij onze introductie in 2007 nog zo, dat de 1e opmerking altijd was “Oh, dat is “zeker voor de topsporters”, huidig is het wel bekend dat hoogtetraining heel breed inzetbaar is en het (bijna) voor iedereen positieve effecten heeft. Het is voor hen die fit(ter) willen worden een ideaal middel, maar ook voor hen met een specifieke achtergrond, denk hierbij aan;

  • Diabetes
  • Overgewicht
  • Longaandoening (astma, COPD)
  • Stofwisselingsaandoening

Mogelijkheden
Om de resultaten te ervaren en uit te testen wat het voor je kan doen, is er de mogelijkheid tot een ‘Hoogtestage’ van 4 weken en daarnaast kan het ook als upgrade in het lidmaatschap opgenomen worden.

Hoogtetraining, een ademgevend programma!

{Mijn conditie is er zeer op vooruit gegaan! Klik op de naam van Frank om zijn filmpje te bekijken.
5
{"Mijn medicijngebruik is van 7 tabletten naar 0 gegaan." Klik op de naam van Johan om zijn filmpje te bekijken.
5